tisdag 10 mars 2009

Ljuva kulturterrorister

Nu efter avslutade rättegång mot herrarna som ses som ledande för fildelningssiten The Pirate Bay, vilket enligt de flesta som inte är med kulturterroristerna (de som med ekonomiska medel utför terror mot medborgare runt om i den rika världen), ses som en rent politisk rättegång, är utgången ändå oklar. En som blev oskyldigt utpekad som anhängar till denna skara terrorister som skyddar upphovsrätten med helt okloka medel är Max Peezay (Tom Piha). Hans grimedebut Discokommitén fanns med bland de skivor som låg till grund för åttalet utan hans vetskap men han lyckades dra sig ur då han inte ville kännas vid denna häxjakt mot delar av hans fans. 


Nu är Max Peezay snart aktuell med nytt album och första singeln är släppt på just The Pirate bay och är en grym glimt av det nya albumet

Snart är det sommar och kulturälskande svenskar kommer tåga in på riktiga musikfestivaler(alltså inte melodivestivalen, det är något helt annat). Trots rakade gulklädda antagonister och hattbeklädda snutar med hundar som gör allt för att förstöra människors glädje kommer hundratusentals människor dansa och ha det fantastiskt!

Ses på Peace and Love, Hulstfred och vad det nu kan heta!




Inga kommentarer: